091213

Känslan som aldrig släpper!

Mitt namn är Amanda och jag är beroende av att få uppmärksamhet! Jag älskar verkligen när det kommer fram främlingar och säger "Damn, you´re good looking". Vem ler inte av en sån kommentar? Vem tycker inte om känslan av närhet? Som alla andra saker så finns det en gräns, varför är jag inte mottaglig längre?
Vill känna känslan av att jag är speciell att någon tycker om mig för den jag är för det ända jag har som är ett "vapen" är mitt utseende men vad har jag och komma med som personlighet? Visst, mina vänner tycker om mig för den jag är men varför funkar inte det i förhållande? Varför inte hitta tryggheten som inte bryr sig om mitt utseende utan min personlighet! En som vet hur jag funkar när jag får mina svartsjukeutbrott som egentligen handlar om riktigt dålig självkänsla, rädsla och irritationen för att jag inte kan lita på någon annan än mig själv och vissa enstaka vänner! Varför känner jag mig så Ensam och känslokall när jag inte har någon i närheten?
Palla skriva mer:S

Random

Tycker inte om plötsliga förändringar!
Tycker inte om smärta!
Tycker inte om att såra!
Tycker inte om när saker som inte skall ske, sker!
Allting på en och samma vecka gör att jag blir ur funktion, kan inte tänka klart! Varför allting på samma vecka vem är det som vill jävlas med mig!? Tänkte alkohol kunde blivit min vän under kortslutningen men det är verkligen den värsta idén som man skall försöka sig på för allting blir bara värre kortsiktigt som långsiktigt! Vill inte trilla, vill inte tappa kontrollen som sist skall klara att stå på min egen platta visa att jag lärde mig av mina förra misstag, men ändå är det så lockande att hoppa till en annan ledig platta och hoppas på att de blir bättre! Med ett annat ord så kallas det att fly från verkligeheten!
Svammel svammel och åter svammel!
Borde skriva oftare träna på min skrivning så att jag kommer åter till den nivån jag en gång va på!

December´s planer:
*15 - 21 dec Göteborg
*21 - 27 dec Stockholm
*27 - 30 dec (håll i er) Finland (för er som vet hela historian så är det et stor grej för mig)
*30 åter i Stockholm
* från den 30.e dec så finns de inga direkta planer visst det finns förslag men vet inte vad som händer...
Någon som vill ha mig?;)jag som liten
Dags för jobb igen....


RSS 2.0