10-01-11

Okej, riktigt dålig uppdatering till och med att jag har fått klagomål;P
*ja, jag tittar på dig främling och pekar*

Igår när jag kom hem, hade lagat middag till några av mina vänner, så låg jag under täcket och funderade på vad jag skulle göra av mitt liv (I know, inget ovanligt) men så kom jag på att jag inte har en blekaste aning. Lika mycket som jag hade kunnat jobba på mitt nuvarande jobb hade jag kunnat plugga i Usa eller vart som helst. Jag vill hitta något jag kan brinna för och verkligen satsa på. Som när jag va som mest aktiv i fotbollen, det fanns ingenting som hette förlora det fanns inget som hette "jag är bättre än Amanda". Jag skulle vara bäst oavsett om det va en match eller träning det va 100 % alltid!

Jag letar efter någonting, någonting som inte går att beskriva. Hade gärna gjort det om jag vetat vad jag letat efter. Ständigt nya ideér, ständigt nya utmaningar och alldeles för stor spontanitet (som kostar) men får inget som tillfredsställer törsten av nya saker.

Näe kanske dags att börja jobba igen! Sen hem diska (I hate it) sen kanske fortsätta renovera i lägenheten så den blir klar någon gång!

See yaa sweetiepie

RSS 2.0